Don Binnendijk | Logo
20441
page-template-default,page,page-id-20441,none,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Welkom!

`Niets is vrij van onderlinge afhankelijkheid´
Alles en iedereen is afhankelijk van elkaar. Het logo dat ik heb ontworpen verbeeldt wortels van bomen die zich voeden in de aarde waarin ze groeien. Waar houdt de wortel op? Waar begint de aarde? Als je heel precies kijkt dan zie je dat dit niet is waar te nemen, aarde wordt wortel, wortel wordt aarde. De boom bestaat dankzij de aarde. Zo ook een blad papier. Het bestaat dankzij zon, water, grondstof, de energie om het te maken en veel meer, zonder dat zou het blad papier er niet zijn. Met mensen is dit niet anders, we zijn volledig afhankelijk van onze omgeving. Allen zijn we verbonden met anderen en de natuur van de wereld om ons heen.

Zo werk ik, vanuit dit besef, vanuit deze grondhouding. Een resultaat staat nooit op zichzelf. Effectieve samenwerking hangt af van vele factoren. Ook individuele groei en teamontwikkeling kan niet zonder anderen.

De vele methoden, ervaringen en werkwijzen die ik inmiddels heb verworven, en het samenwerken met (in- en externe) partners zijn middelen die dit mogelijk maken.

Maatwerk is vanzelfsprekend. De klant voelt zich gehoord en weet wat hij aan mij heeft. En als ik niet de juiste persoon ben voor de opdracht dan zal ik iemand anders adviseren, heel eenvoudig.

Kortom: samen benutten van de aanwezige krachten en middelen om te werken aan het behalen van vooraf bepaalde resultaten.

 

Hartelijke groet

Don Binnendijk

error: Content is beschermd!